Menu

NLDoet 9 en 10 maart 2018

13-02-2018

Vorig jaar waren er 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Meld dus ook uw klus aan of doe mee als vrijwilliger.

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Landelijk zijn er vorig jaar met NLDoet mooie cijfers gehaald: er zijn 9517 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers! En dit jaar willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Meld dus ook uw klus aan of doe mee als vrijwilliger.

In Arnhem zijn er op dit moment 55 klussen aangemeld. Er zijn zelfs al veertien klussen vol. Er is echter nog volop keuze: een picknick organiseren, de buurtmoestuin weer klaar maken voor het komende seizoen, klussen aan de Groene Rivier, plantenbakken maken, een high tea verzorgen en nog veel meer. Bij elke klus staat vermeld hoeveel mensen er (nog) nodig zijn. Schrijf u in samen met een vriend of familielid of alleen en pak samen met een aantal anderen een klus op waar de mensen blij van worden. U heeft een gezellige dag en de mensen voor wie u het doet zijn ermee geholpen.

Bent u van een organisatie? Klussen aanbieden kan ook nog. Meer informatie en aanmelden kan via www.Nldoet.nl